Google Shopping

Billedannoncer har en uundgåelig fordel: Blikfang. Med de nye Google shopping annoncer (i starten kaldet PLA) har du nu mulighed for at præsentere dine produkter inkl. billede og pris i Google’s søgeresultat. Brugt korrekt er dette et yderst effektivt supplement til din AdWords-strategi, og du bør derfor overveje kraftigt at begynde med Google Shopping annoncer – før dine konkurrenter gør det.

Den ultimative eksponering af et produkt gives ved en flot præsentation. Google giver os med de nye Shopping Ads en unik mulighed for visuelt at præsentere produkter og pris for potentielle kunder, allerede i Googles søgeresultat.

Hos easy-media.dk ser vi Google Shopping ads som en væsentlig del af fremtidens succesfulde AdWords-strategier, og vi har derfor lagt mange ressourcer i tests af disse nye annoncer. Vi hjælper dig bl.a. med:

  • Opsætning af Google Merchant Center konto
  • Udarbejdelse af stærkt produkt-feed
  • Udbygning og optimering af Google Shopping kampagner
  • Sammenkædning af Merchant Center og Adwords-konto
  • Efterfølgende optimering af performance – herunder produkt-feed og shopping kampagner

Kontakt os gerne i dag og få et uforpligtende & skræddersyet tilbud på opsætning af Google Shopping ads, så du hurtigst muligt kan få flere klik og nye kunder med denne spændende annonceform.

“Vi har nu været kunde hos easy-media.dk i næsten 3 år, og er meget tilfredse med deres indsats – de har sparet os for mange penge, sammenlignet med det bureau der hjalp os tidligere, og har samtidig også formået at skabe mere omsætning.”

THOMAS CHRISTENSEN

“Første dag kampagnen blev lanceret fik jeg en kunde. Da jeg spurgte ham om hvor han havde hørt om os svarede han: Adwords – Money well spent. Så er der vist ikke så meget mere at diskutere…”

NIELS BJORNDAHL

“Claus leverer varen som aftalt, hurtigt og effektivt. Han har stor erfaring og forståelse for AdWords, og har udarbejdet en effektiv kampagne på kort tid.”

MORTEN LÆRKHOLM

“Alt er som aftalt og Claus forstår den lille forretningsdrivende, som ikke har uanede ressourcer til rådighed og skaber gode kampagner ud fra det budget vi kom med.Claus taler i et sprog som man kan forstå og har gode ideer til forbedringer uden at det kommer til at springe budgettet. Vi glæder os til at se endnu bedre resultater på Google, når vi over de næste par måneder har justeret og analyseret vores kampagne.”

JESPER PETERSEN

“Vi havde problemer med at analytics ikke målte vores konverteringer rigtigt. Claus ordnende det for os lige med det samme og efterfølgende har det bare virket. En lille opgave, men vi har haft flere programmøre til at kigge på det, som ikke kunne klare opgaven – men det kunne Claus.”

ANDREAS DALBØGE

“Har indtryk af et professionelt firma, som er meget hurtig til respons, også flere gange uden for normal arbejdstid.. “

PER EVAN PETERSEN