Om easy-media.dk

easy.media.dk er DK’s billigste certificerede Google Partner bureau, der tilbyder at hjælpe både små og store virksomheder med at markedsføre sig på internettet. Vi kan hjælpe med stort set alle opgaver inden for marketing, hvad enten det drejer sig om Google AdWords, Google Shopping, Google Remarketing, Google Display eller Bing Ads kampagner.

Erfaring
Gennem 15 års erfaring i branchen, har vi fået et godt og detaljeret kendskab til de forskellige søgemedier og produkter der findes på markedet, og du kan derfor være sikker på at du er i gode hænder hos os.

Priser
Da de ydelser vi tilbyder er meget individuelle, er det ikke muligt for os at angive faste priser – men vores priser starter fra kun DKK 475,00 pr. mdr. – og vores forretningskoncept er baseret på at vores kunder hverken skal bindes op på lange bindingsperioder, og heller ej skal betale en avance af den trafik der genereres til deres website, da det vil skabe en interessekonflikt i forhold til relevansen af den trafik der genereres.

“Vi har nu været kunde hos easy-media.dk i næsten 3 år, og er meget tilfredse med deres indsats – de har sparet os for mange penge, sammenlignet med det bureau der hjalp os tidligere, og har samtidig også formået at skabe mere omsætning.”

THOMAS CHRISTENSEN

“Første dag kampagnen blev lanceret fik jeg en kunde. Da jeg spurgte ham om hvor han havde hørt om os svarede han: Adwords – Money well spent. Så er der vist ikke så meget mere at diskutere…”

NIELS BJORNDAHL

“Claus leverer varen som aftalt, hurtigt og effektivt. Han har stor erfaring og forståelse for AdWords, og har udarbejdet en effektiv kampagne på kort tid.”

MORTEN LÆRKHOLM

“Alt er som aftalt og Claus forstår den lille forretningsdrivende, som ikke har uanede ressourcer til rådighed og skaber gode kampagner ud fra det budget vi kom med.Claus taler i et sprog som man kan forstå og har gode ideer til forbedringer uden at det kommer til at springe budgettet. Vi glæder os til at se endnu bedre resultater på Google, når vi over de næste par måneder har justeret og analyseret vores kampagne.”

JESPER PETERSEN

“Vi havde problemer med at analytics ikke målte vores konverteringer rigtigt. Claus ordnende det for os lige med det samme og efterfølgende har det bare virket. En lille opgave, men vi har haft flere programmøre til at kigge på det, som ikke kunne klare opgaven – men det kunne Claus.”

ANDREAS DALBØGE

“Har indtryk af et professionelt firma, som er meget hurtig til respons, også flere gange uden for normal arbejdstid.. “

PER EVAN PETERSEN