Google Ads

Med Google Ads får du en ekstremt målrettet annoncekampagne. Dine annoncer bliver vist på Danmarks absolut vigtigste søgemaskine Google, og visningen er styret af, hvad der bliver søgt på. I samarbejde med os vælger du en række søgeord, som beskriver dine produkter og ydelser. Og når brugeren søger på Google og anvender et af “dine” søgeord, bliver dine annoncer vist. Et klik på en af dine annoncer sender brugeren direkte videre til din hjemmeside – og du er på vej til at få en ny kunde!

Få annoncer på Google i dag – og få nye kunder allerede i morgen!
Vi kan etablere din Google Ads kampagne fra dag til dag. Det betyder, at du allerede i morgen begynder at få nye kunder ind på din hjemmeside fra Google. Og det er vel at mærke “relevante” kunder. Du bruger altså ikke annoncekroner eller kræfter på kunder, som dybest set ikke er interesseret i dine produkter og ydelser.

Betal kun for de potentielle kunder du får ind på din hjemmeside!
Ville det ikke være fantastisk, hvis du kun skulle betale annoncekroner, når du fik noget ud af dine annoncer? Altså at det var helt gratis at få vist dine annoncer til kundeemnerne, og du først skulle betale, hvis de rent faktisk reagerede på dine annoncer?

Google Ads er svaret, for det er nemlig gratis at få vist dine annoncer på Google. Først i det øjeblik kunden vælger at klikke på en af dine annoncer, bliver du registreret for et beløb – den såkaldte klikpris.

Har du allerede nogle Google Ads kampagner i forvejen?
Vi kan både tilbyde at udarbejde helt nye Google Ads kampagner til vore kunder, men vi har også mulighed for at arbejde videre med kampagner der allerede er aktive i forvejen, såfremt der er behov for det.

“Vi har nu været kunde hos easy-media.dk i næsten 3 år, og er meget tilfredse med deres indsats – de har sparet os for mange penge, sammenlignet med det bureau der hjalp os tidligere, og har samtidig også formået at skabe mere omsætning.”

THOMAS CHRISTENSEN

“Første dag kampagnen blev lanceret fik jeg en kunde. Da jeg spurgte ham om hvor han havde hørt om os svarede han: Adwords – Money well spent. Så er der vist ikke så meget mere at diskutere…”

NIELS BJORNDAHL

“Claus leverer varen som aftalt, hurtigt og effektivt. Han har stor erfaring og forståelse for AdWords, og har udarbejdet en effektiv kampagne på kort tid.”

MORTEN LÆRKHOLM

“Alt er som aftalt og Claus forstår den lille forretningsdrivende, som ikke har uanede ressourcer til rådighed og skaber gode kampagner ud fra det budget vi kom med.Claus taler i et sprog som man kan forstå og har gode ideer til forbedringer uden at det kommer til at springe budgettet. Vi glæder os til at se endnu bedre resultater på Google, når vi over de næste par måneder har justeret og analyseret vores kampagne.”

JESPER PETERSEN

“Vi havde problemer med at analytics ikke målte vores konverteringer rigtigt. Claus ordnende det for os lige med det samme og efterfølgende har det bare virket. En lille opgave, men vi har haft flere programmøre til at kigge på det, som ikke kunne klare opgaven – men det kunne Claus.”

ANDREAS DALBØGE

“Har indtryk af et professionelt firma, som er meget hurtig til respons, også flere gange uden for normal arbejdstid.. “

PER EVAN PETERSEN