Bing Ads

Bing Ads(MSN) er Microsofts annonceringsplatform. Annoncerne fra Bing Ads vises øverst eller til højre for de organiske søgeresultater, og du udvælger selv de søgeord som dine annoncer skal komme op på. Når en bruger klikker på annoncerne, betales en klikpris eller CPC, hvorfra brugeren sendes videre til destinations-siden. Bing Ads går under kategorien PPC der også står for Pay-Per-Click.

Bing Ads giver mere synlighed og flere kunder.
Med Bing Ads får du mere synlighed på Bing med annoncering der leverer relevant trafik til din hjemmeside. Igennem løbende optimering af dine Bing Ads vil du samtidig kunne reducere dine klikpriser, øge dine placeringer og have en kortere og billigere vej til flere kunder.

Det vi kan gøre for dig:

 • Vi kan sikre dig målrettet Bing Ads-kampagner
 • Vi kan optimere dine eksisterende Bing Ads-kampagner
 • Vi kan hjælpe dig med løbende optimering af dine Bing Ads
 • Vi kan optimere dine destinationssider så du får flere konverteringer
 • Vi kan give din eksisterende Bing Ads-konto et gratis tjek
 • Vi kan hjælpe dig med at få mere synlighed og flere leads
 • Vi kan dokumentere effekten af dine Bing Ads med månedsrapporter

Teknikken bag Bing Ads
Placeringen af dine annoncer og klikprisen beregnes på baggrund af flere faktorer herunder dine søgeords CTR, kvalitet og relevans imellem dine søgeord, annoncetekster og landingssider. For at opnå højere placeringer til en lavere klikpris er det bl.a. nødvendigt med en tematisk sammenhæng af disse. Samtidig er det vigtigt at du optimerer dine landingssider så den relevante trafik du får derind også konverterer.

Fordele ved Bing Ads:

 • Du får målrettet annoncer
 • Du betaler kun for det du får (PPC)
 • Du har fuld kontrol over dine annoncer og stor fleksibilitet
 • Du bestemmer selv dit forbrug herunder budget
 • Du får dokumenteret resultater
 • Du får mere synlighed og flere kunder

Hos easy-media.dk kan vi hjælpe dig med alle områder af Bing Ad. Kontakt os til en uforpligtende snak, og får et særdeles godt tilbud, hvis vi samtidig også skal hjælpe dig med Google AdWords.

“Vi har nu været kunde hos easy-media.dk i næsten 3 år, og er meget tilfredse med deres indsats – de har sparet os for mange penge, sammenlignet med det bureau der hjalp os tidligere, og har samtidig også formået at skabe mere omsætning.”

THOMAS CHRISTENSEN

“Første dag kampagnen blev lanceret fik jeg en kunde. Da jeg spurgte ham om hvor han havde hørt om os svarede han: Adwords – Money well spent. Så er der vist ikke så meget mere at diskutere…”

NIELS BJORNDAHL

“Claus leverer varen som aftalt, hurtigt og effektivt. Han har stor erfaring og forståelse for AdWords, og har udarbejdet en effektiv kampagne på kort tid.”

MORTEN LÆRKHOLM

“Alt er som aftalt og Claus forstår den lille forretningsdrivende, som ikke har uanede ressourcer til rådighed og skaber gode kampagner ud fra det budget vi kom med.Claus taler i et sprog som man kan forstå og har gode ideer til forbedringer uden at det kommer til at springe budgettet. Vi glæder os til at se endnu bedre resultater på Google, når vi over de næste par måneder har justeret og analyseret vores kampagne.”

JESPER PETERSEN

“Vi havde problemer med at analytics ikke målte vores konverteringer rigtigt. Claus ordnende det for os lige med det samme og efterfølgende har det bare virket. En lille opgave, men vi har haft flere programmøre til at kigge på det, som ikke kunne klare opgaven – men det kunne Claus.”

ANDREAS DALBØGE

“Har indtryk af et professionelt firma, som er meget hurtig til respons, også flere gange uden for normal arbejdstid.. “

PER EVAN PETERSEN